• Registreer nu

    Beste klant! Het is verplicht om in te loggen voordat u gebruik kunt maken van deze webshop. Klik op de knop hieronder of ga naar "Mijn Account" bovenin om op de inlogpagina/registratie pagina te komen.

    Log in of registreer nu

Hond

Profi-Portal  –  De webshop voor fokkers & catteries.

Premium voeding speciaal voor fokkers, catteries en trainers geproduceerd in Duitsland.

Bent u een professional en op zoek naar hoogwaardige dierenvoeding tegen aantrekkelijke condities? Bent u geïnteresseerd in de nieuwste wetenschappelijke informatie over dierenvoeding? Wilt u op een gemakkelijke manier 24 uur per dag bestellen – en daarbij nog punten voor leuke bonusgeschenken sparen? Dan bent u hier in de Profi-Portal op de goede plaats.
Ons diergeneeskundig serviceteam adviseert u graag over vaktechnische onderwerpen. Wij verheugen ons erop u te leren kennen.

 

 

 

 

Exclusieve voeding voor professionals.
Onze profi-lijn met een 20 kg gootverpakking in super premium kwaliteit verkopen wij tegen aantrekkelijke condities uitsluitend aan profi-klanten.


Kortingen tot 15%.
Permanent over het gehele assortiment.


Gratis bezorging.
Bij een besteding van minimaal € 25,-


Bonusprogramma.
Bij iedere bestelling bonuspunten sparen en tegen geschenken of waardebonnen inwisselen. 


De gratis Profi-Portal service.

» Uitstekende informatiemappen kosteloos in uw brievenbus.

Met veel tips, uitvoerige productinformatie incl. analysetabellen en interessante vakliteratuur over de voeding van uw viervoeter.

» Exclusief voor fokkers/catteries: Starterspakketten voor pups/kittens.

Geef uw puppy/kitten klanten een „thuis“ mee: u ontvangt van ons gratis starterspakketten met het vertrouwde, lekkere voer en geweldige extra’s voor de nieuwe honden/kitten ouders.

» Rechtstreeks van de groothandel.

De beste kwaliteit, rechtstreeks van de groothandel.

 

Actueel nieuws.

Meerdere malen per jaar verschijnt onze populaire Profi-Portal nieuwsbrief met interessante professionele bijdragen over de voeding, actuele informatie en een superaanbieding voor onze nieuwsbriefabonnees.

Registreer nu!